Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464675
Прогноз погоди
Житомирська міська рада проводить конкурс «Легенди міста Житомира»
27 травня 2013 року 16:51

 

Розпочалася реєстрація житомирян для участі у загальноміському конкурсі-бієнале юних художників «Легенди міста Житомира» сьогодні, 27 травня 2013 року, у приміщенні КП «Палац культури».

Організатором конкурсу «Легенди міста Житомира» виступає управління культури Житомирської міської ради.

За словами представників управління культури, у Житомирі є дуже багато цікавих місць, про які більшість дітей і дорослих не знають. Мета такого конкурсу – познайомити житомирян і гостей з історією та фольклором Житомира. Залучити школярів і молодь до творчої діяльності, розвивати уяву та художні здібності у дітей, підлітків та юнацтва, виховувати патріотизм і любов до рідного міста.

У змаганнях у кількох номінаціях і вікових категоріях можуть брати участь як діти, так і молодь Житомира. Підведення підсумків та нагородження переможців відбудеться під час святкування Дня міста Житомира. Розглядатиме роботи журі, яке представлене членами Національної спілки художників України.

Директор художньої школи Житомирської міської ради та голова журі конкурсу Олена Дубиніна окреслила основні критерії, за якими оцінюватимуться роботи: «Ми звертатимемо увагу на оригінальність ідеї, задуму. Звичайно, враховуватимемо вік авторів. Для молодших дітей не обов’язково демонструвати неймовірний рівень підготовки, головне – щоб виконана робота була цікавою та яскравою. До молоді у нас більш серйозні вимоги – це і техніка виконання, і майстерність, і розкриття теми».

Усі бажаючі взяти участь у конкурсі можуть зареєструватися до 1 червня 2013 року, звернувшись в управління культури Житомирської міської ради. Вже зареєструвалися 30 учасників.

За підсумками конкурсу кращі роботи будуть використанні для створення муніципального музею історії міста «Легенди Житомира».

 

Управляння по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове