Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 18
візитів сьогодні: 5557
візитів всього: 482578
Прогноз погоди
Підведено підсумки реалізації освітніх програм у Житомирі
24 травня 2013 року 16:51

23 травня 2013 року в приміщенні Житомирської філії ПВНЗ «Європейський університет» було проведено урочисте закриття освітніх програм «Університетські студії «Школа успіху», «Школа соціального підприємництва», «Європейські студії», які реалізовувалися управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради спільно зі студентським парламентом Житомирської філії ПВНЗ «Європейський університет» за організаційної підтримки управління освіти міської ради.

Учасникам програм вручено 21 сертифікат. Переможці конкурсу фоторобіт «Житомир – місто європейське!», міської міжшкільної вікторини «Що? Де? Коли? Формат: Україна-Європа», загальноміського конкурсу творів-есе «Європейське мислення. Європейські цінності» та загальноміського конкурсу дитячого малюнку «Європа очима дітей» одержали призи та подарунки від управління у справах сім’ї, дітей та молоді міської ради.

У цей день також були підведені підсумки міського етапу Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді. Переможці одержали дипломи та USB-флеш-накопичувачі.

 

 

Управління по звязках з громадськістю 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare