Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477044
Прогноз погоди
Останній дзвінок пролунав у житомирських школах
24 травня 2013 року 13:50

Сьогодні, 24 травня 2013 року, у житомирських загальноосвітніх навчальних закладах пройшло свято «Останнього дзвінка».

 

Привітати випускників школи №33 прийшли заступник міського голови Наталія Леонченко та заступник начальника управління освіти міської ради Раїса Кошевич.

«Дорогі випускники! Сьогодні для більшості дітей просто закінчується навчальний рік, але для вас розпочинається новий етап у житті. Закінчуючи школу ви вступаєте у світ нових відкриттів та перспектив, тому будьте активними та цікавими. Зі святом вас!», - привітала випускників Наталія Леонченко.

 Кращих учнів та викладачів посадовці нагородили грамотами виконавчого комітету міської ради та управління освіти. Крім того, для потреб школи було придбано набір м’ячів.

Також заступник міського голови Наталія Леонченко наголосила, що для ремонту мережі водовідведення школи у Бюджеті розвитку на 2013 рік закладено відповідні кошти.

«Я переконана, що протягом літніх канікул мережі будуть відремонтовані. Сьогодні ми докладаємо всі зусилля для того, щоб забезпечити необхідні умови для організації навчально-виховного процесу», - наголосила заступник міського голови Наталія Леонченко.

 

Привітати учнів, вчителів і випускників Житомирської спеціалізованої загальноосвітньої школи I-III ступенів № 12 з поглибленим вивченням іноземних мов імені С. Ковальчука завітали заступник Житомирського міського голови Володимир Кропивницький, голова Житомирської ради ветеранів та учасників бойових дій Анатолій Трещов, спеціаліст з питань загальної середньої освіти і контролю управління освіти Житомирської міської ради Наталія Єрмакова.

Із вітальним словом до присутніх звернувся Володимир Кропивницький: «Від імені міської ради, виконавчого комітету хочу привітати учнів, вчителів, батьків зі святом «Останнього дзвінка». Велика подяка всім учителям, які працюють із дітьми, виховують їх, допомагають розвиватися. А школярам бажаю мріяти, уявляти, ким ви хочете стати і досягати своєї мети».

Під час заходу кращі учні школи були відзначенні грамотами, подяками, похвальними листами, дипломами різних ступенів. Особливим це свято стало для близько 50 учнів двох випускних класів.

«Для дітей шкільні роки – це найпрекрасніший період у їхньому житті. Тепер перед випускниками постає пора вибору. І я хочу побажати їм не помилитися при обиранні свого шляху», – зазначила класний керівник 11-А класу Лариса Ільченко.

До привітань та побажань приєдналися гості свята, директор школи та батьки випускників.

Анатолій Трещов: «Я вітаю всіх присутніх із закінченням навчального року. За цей рік ви, учні, подорослішали, отримали певну базу знань і зможете піти на літні канікули. Звертаюся до випускників з побажанням успішно скласти екзамени.  Хай усі ваші мрії обов’язково здійсняться!»

Наталія Гаврилюк, представник від батьківського колективу: «Цей день дуже урочистий. Від імені всіх батьків вітаю випускників з їхнім останнім дзвінком. Попереду на вас чекає нелегка дорога, але ми віримо, що вам завжди все буде вдаватися».

Уже з понеділка, 27 травня 2013 року, у школі розпочнуться іспити для учнів випускних класів.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare