Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 17
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 481486
Прогноз погоди
Майже 200 ветеранів взяли участь у пленумі
23 травня 2013 року 15:16

 

Сьогодні, 23 травня 2013 року, відбувся міський пленум ветеранів, на який завітали близько 200 ветеранів-активістів Житомира.

Участь у пленумі також взяли і Житомирський міський голова Володимир Дебой, заступник Житомирського міського голови Наталія Леонченко, голова Житомирської міської ради ветеранів та учасників бойових дій Анатолій Трещов, голова Богунської ради ветеранів та учасників бойових дій Герман Бобилєв.

«Сьогоднішній пленум – це своєрідні підсумки святкування великої дати – 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. На пленумі ми піднімаємо питання підготовки до відзначання 70-річчя звільнення міста Житомира і Житомирської області від німецько-фашистських загарбників, а також – питання покращення життєзабезпечення ветеранів», – зазначив у своєму виступі Анатолій Трещов.

За словами міського голови Володимира Дебоя, щороку Житомирська міська рада розробляє програму підтримки і взаємної співпраці з ветеранами усіх категорій. У першу чергу – це фінансова підтримка ветеранських організацій, турбота про людей, які потребують матеріальної допомоги, надання квартир ветеранам Великої Вітчизняної війни, спільна робота з радами ветеранів по вихованню дітей, школярів, проведення загальноміських заходів.

Мер Житомира акцентував: за 2011-2012 роки придбано 41 квартиру для ветеранів Великої Вітчизняної війни, воїнів-інтернаціоналістів, ліквідаторів аварії на ЧАЕС І категорії. Цьогоріч із міського бюджету виділено близько 100 тис.грн. на підтримку ветеранів (основна підтримка, відповідно до законодавства, здійснюється із державного бюджету), зросла матеріальна допомога для ветеранів.

«Резолюція пленуму є обов’язковою для виконання. Ми повинні зробити все можливе для покращення життєзабезпечення ветеранів. Найбільше, чого вони потребують – це людського тепла та належного ставлення», – сказав Володимир Дебой.

Міський голова наголосив: пленум ветеранів не є формальним заходом. Саме тому тут були присутні керівники КВЖРЕПів, медичних установ, соціальних служб, які мають більше працювати із ветеранами. Під час пленуму міський голова Володимир Дебой розглянув низку звернень від присутніх ветеранів та одразу ж направив їх до виконання.

Житомирські ветерани радо відкликаються на ініціативи долучення їх до загальноміських заходів, проведення виховних зустрічей зі школярами, участі в патріотичному вихованні молоді.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare