Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5548
візитів всього: 482478
Прогноз погоди
25 травня відбудеться відключення води з метою профілактики мереж
22 травня 2013 року 12:23

Сьогодні, 22 травня 2013 року, відбувся брифінг з питань відключення централізованого водопостачання для виконання планових робіт на об’єктах і мережах комунального підприємства «Житомирводоканал».

На брифінгу були присутні начальники управлінь комунального господарства Олександр Марцун, житлового господарства Світлана Півоварова, з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Микола Дідківський та головний інженер КП «Житомиртеплокомуненерго» Валерій Бужинський.

Начальник управління комунального господарства Олександр Марцун повідомив, що аварійно-технічні роботи розпочнуться з 23.00 год. 24 травня і закінчаться до 12.00 години 26 травня 2013 року.

«Тимчасове відключення водопостачання – це вимушений крок, але конче необхідний. Ми плануємо вирішити проблему втрат води та ліквідувати аварійний відрізок мережі на провулку Кам’яний узвіз. Фахівці КП «Житомирводоканал» прийшли до нового технічного вирішення цієї проблеми, яке дозволить «закрити» цю проблему», - наголосив начальник управління комунального господарства Олександр Марцун.

Посадовець наголосив, що тимчасове відключення водопостачання міста дозволить провести низку профілактичних заходів на мережах водопостачання та теплопостачання, мережах житлового фонду.

Під час виконання ремонтних робіт водогону по вул. Кам’яний узвіз ремонтні бригади КП «Житомирводоканал» замінять 10 засувок  та відремонтують 19 засувок діаметром від 300 мм. до 600 мм. Для проведення вказаних робіт буде залучено 26 одиниць техніки та близько 70 працівників підприємства.

Головний інженер КП «Житомиртеплокомуненерго» Валерій Бужицький повідомив, що під час відключення води ремонтні бригади підприємства проведуть ремонтні роботи на 22 об’єктах міста, буде замінено 9 та відремонтовано 10 засувок та на 8 об’єктах будуть замінені мережі.

Начальник управління житлового господарства Світлана Півоварова наголосила, що  час відсутності води у 52 будинках будуть проводитись ремонтні роботи інженерних мереж.

З метою підготовки та організації забезпечення водою населення установ та організацій 21 травня 2013 року відбулось засідання комісії з питань ТЕБ і НС на якій було поставлено низку завдань перед виконавчими органами міської ради. Крім того, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Микола Дідківський повідомив, що для забезпечення організацій, підприємств та установ, роботу яких зупиняти не можна, буде організовано підвіз води.

Проведення ремонтних робіт на аварійному відрізку мережі на провулку Кам’яний узвіз дозволить провести ремонти та заміни інших складових інженерних мереж міста.


Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare