Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477456
Прогноз погоди
«Потрібно формувати обличчя міста, а не просто роздавати дозволи», – міський голова Володимир Дебой.
21 травня 2013 року 16:35

 

Сьогодні, 21 травня 2013 року, відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування за участь міського голови Володимира Дебоя.

Під час розгляду питань стосовно регулювання земельних відносин міський голова Володимир Дебой звернув увагу членів комісії на необхідність формування архітектурного обличчя міста:

«Перед тим, як надавати дозвіл на реконструкцію квартири під магазин, необхідно запитати жителів будинку, провести громадські обговорення. Крім того, ми сьогодні повинні формувати зовнішній вигляд міста, його архітектуру».

Будівництво нових житлових комплексів, у своїй більшості, передбачає, що перший поверх будівлі буде відведений для комерційної діяльності. Для цього створюють всі необхідні умови – будуються відповідні інженерні мережі, передбачає необхідне планування та інше.

Ситуація із житловим фондом, побудованим у радянські роки інша, адже перший поверх таких будівель непередбачений для проведення комерційної діяльності. Тому громадяни проводять перепланування квартир, їх реконструкцію під магазини, що у багатьох випадках викликає незадоволення у жителів.

Саме тому необхідно проводити громадські обговорення з питань реконструкції квартир під магазини із жителями таких будинків.

Міський голова також наголосив, що питання регулювання земельних відносин є визначальними у формуванні інвестиційної привабливості міста, адже вільні земельні ділянки та майнові комплекси повинні мати всі відповідні документи, щоб інвестор в короткий термін міг розпочати роботу.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare