Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477478
Прогноз погоди
Відбулось засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС
21 травня 2013 року 14:42

 

На 25 травня 2013 року заплановано відключення централізованого водопостачання для виконання планових робіт на об’єктах і мережах комунального підприємства «Житомирводоканал». Як доповів директор КП «Житомирводоканал» В.Філіпов, відключення викликано аварією, що сталася у провулку Кам’яний узвіз і спричинила втрати води близько 1,5 тис. куб. м. Після проведених розкопок і з’ясування причин вирішено було провести планове відключення від водопостачання з метою повного усунення аварійної ситуації та здійснити зміну вузлових засувок у мережі водопостачання.

Аварійно-технічні роботи розпочнуться з 23.00 год. 24 травня і закінчаться до 12.00 години 26 травня. Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради Микола Дідківський наголосив на необхідності координації дій щодо заправки та підвозу води згідно попередніх заявок.

Рішенням комісії виконавчі органи міської ради одержали низку завдань з підготовки та організації забезпечення водою населення, установ та організацій. Зокрема управління охорони здоров’я міської ради зобов’язано уточнити та підготувати перелік підвідомчих об’єктів, які потребуватимуть забезпечення водою. Мають бути попереджені керівники підприємств торгівлі і громадського харчування та сфери послуг про створення підвищених запасів та асортименту питної води і напоїв під час відключення від централізованого водопостачання.

Керівники КВЖРЕПів міської ради, ОСББ ЖБК повинні розмістити в під’їздах житлових будинків оголошення про відключення та створення мешканцями необхідного запасу води в зазначений період.

Також на засіданні комісії було заслухано інформацію головного спеціаліста Житомирського міськрайонного управління Головного управління ДСЕС у Житомирській області Оксани Борисової про епідеміологічну ситуацію у місті. За її словами, за останні чотири місяці відзначається ріст гострих кишкових захворювань. 80% хворих – діти. Дані показники ще раз вказують на необхідність дотримання правил гігієни та санітарії. Тому, у період відключення від централізованого водопостачання рішенням комісії керівників міських лікарень зобов’язано забезпечити в достатній кількості установи ліками, деззасобами, миючими засобами та антисептиками. Керівники дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів міста мають привести їх в належний санітарно-технічний стан.

 

Управління по звязках з громадськістю 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare