Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 482013
Прогноз погоди
На центральних магістралях міста планується запровадити односторонній рух автотранспорту
21 травня 2013 року 14:23

Сьогодні, 21 травня 2013 року, відбулась нарада з питань впровадження у місті Житомирі одностороннього руху за участю депутата міської ради Юрія Мойсеєва, обраного заступником міського голови, директора департаменту бюджету та фінансів Сергія Гаращука, начальника управління комунального господарства Олександра Марцуна, начальника управління транспорту та зв’язку Костянтина Підпокровного, директора комунальної установи «СМЕУ» Леоніда Михайловського та директора проектного підприємства Ярошука Михайла.

Основне питання наради – запровадження одностороннього руху по вулицях Східна і Мануїльського та в перспективі по вулицях Київській і Котовського.

«Планування більшості вулиць Житомира відбувалось з урахуванням значно меншої кількості автотранспорту. З роками ширина проїжджої частини залишається незмінною, а кількість транспорту зростає» - повідомив директор комунальної установи «СМЕУ» Леонід Михайловський.

Завантаження центру міста автотранспортом створює проблеми для житомирян у пересуванні містом, а в «час пік», по під’їздах до майдану Соборного, можливе виникнення заторів. Для вирішення цих проблем необхідно запровадити односторонній рух на вулицях Київська та Котовського, що дозволить розвантажити майдан Соборний.

Але для цього необхідно спрямувати рух автотранспорту в одну сторону по вулицях Східна та Мануїльського, щоб відволікти частину транспорту із вулиці Київської.

«Запровадження одностороннього руху процес тривалий та вимагає значних коштів, тому необхідно визначити першочергові заходи та проекти», - наголосив Юрій Мойсеєв.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare