Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5526
візитів всього: 464717
Прогноз погоди
Тисячі житомирян із родинами долучилися до святкування Міжнародного дня сім’ї. ФОТО
18 травня 2013 року 21:21

У велику дружню родину перетворилося загальноміське святкування Міжнародного дня сім’ї у Житомирі. Сьогодні, 18 травня 2013 року, тисячі житомирян вийшли на парад щасливих родин, ще більше приєдналися до святкової програми, що проходила на майдані ім. С.П. Корольва біля кінотеатру «Жовтень».

Міський голова Володимир Дебой прийшов на свято із цінними подарунками для житомирських родин. «Щаслива родина – це щасливе місто і, відповідно, щаслива Україна.  Мені приємно, що так багато сімей знайшли час та можливості, і прийшли на свято у повному складі, аби разом гарно провести час. Така кількість житомирян на параді та святковій програмі ще раз свідчить про те, що мешканці нашого міста хочуть гарних сімейних свят», – сказав Володимир Дебой.

Традиційно до Міжнародного дня сім’ї найкращі, найміцніші, найбільш талановиті та великі житомирські родини отримали подарунки від міського голови. Зокрема, у номінації «Золоте весілля» перемогу здобула родина Розумних Валентини та Віктора. Сім’я вже 50 років проживає разом у мирі та злагоді, а 9 грудня 2013 року святкуватимуть  51 річницю шлюбу. Житомиряни мають двоє дітей та троє онуків.

Найбільш талановитою родиною в однойменній номінації визнано сім’ю Свириденків Наталії та В’ячеслава. Чоловік із дружиною створили свій сімейний вокально-інструментальний колектив «Житичі», у складі якого – і троє їх дітей.

У номінації «Багатодітна сім’я» нагороджено родину Левченко Ірини та Юрія. У сім’ї виховуються 8 власних дітей та 2 усиновлених.

Подарунки житомирські родини отримали і від Всеукраїнської благодійної організації АСЕТ за участь у фотоконкурсі «Моя щаслива родина» та організаторів і партнерів свята.

На Міжнародний день сім’ї у Житомирі для батьків і дітей організатори проводили майстер-класи, конкурси, змагання, вікторини та інші різноманітні розваги, що розтягнулися по всьому Новому бульварі в кілька десятків тематичних зупинок.

Переможці у номінації "Золоте весілля": сім’я Розумних живе у шлюбі вже 50 років

Сім’ю Свириденків визнали найбільш талановитою: родина створила сімейний вокально-інструментальний ансамбль "Житичі", у складі якого – і їх троє дітей

Родина Левченко здобула перемогу в номінації "Багатодітна сім’я". У родині – 10 дітей

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове