Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5541
візитів всього: 482339
Прогноз погоди
У Житомирі пройшов парад щасливих родин. ФОТО
18 травня 2013 року 19:50

Тисячі житомирян вийшли на парад щасливих родин сьогодні, 18 травня 2013 року. Так житомияни святкують Міжнародний день сім’ї.

Батьки із дітьми, майбутні мами з татами, бабусі, дідусі із внуками пройшли цього дня по вулицях Михайлівська – Київська – Театральна – Велика Бердичівська – до майдану ім. С.П. Корольова.

Очолили парад наречені у весільному вбранні, за ними – майбутні мами та мами із дітьми у візочках, далі – сім’ї із дошкільнятами, потім зі школярами та дорослими дітьми. Активними учасниками святкової ходи стали і бабусі та дідусі із внуками.

Долучилися до кількатисячного параду й керівництво міста – від міської ради до святкової ходи приєднався і мер Житомира Володимир Дебой.

Учасники параду щасливих родин прийшли до кінотеатру «Жовтень», де для дорослих та дітей розпочалася святкова програма.

Житомирянам подобається парад родин, багато хто приєднується до загальноміського святкування вже не вперше. Житомирянка Олена, яка невдовзі стане вдруге мамою, ділиться враженнями: «Радість, піднесення, натхнення та яскраві емоції – це те, що мене зараз переповнює. Із задоволенням підтримаю схожі заходи і в подальшому. Адже такі події не лише зміцнюють сім’ї, а й об’єднують житомирян як одну велику родину».

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare