Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 17
візитів сьогодні: 5555
візитів всього: 479467
Прогноз погоди
У Житомирі нагородили переможців Всеукраїнського фестивалю
18 травня 2013 року 14:46

 

У Житомирі пройшов IV Всеукраїнський фестиваль героїко-патріотичної пісні. Протягом двох днів змагалися працівники органів і підрозділів цивільного захисту ДСНС України, а також ветерани і пенсіонери служби цивільного захисту.

Сьогодні, 18 травня 2013 року, у концертній студії Житомирської обласної державної телерадіокомпанії відбулася церемонія нагородження переможців змагань, на яку завітали представники міської та обласної влади. Зокрема, заступник Житомирського міського голови Наталія Леонченко, перший заступник голови Житомирської ОДА Микола Олещенко та перший заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Арешонков.

Наталія Леонченко: «Від імені міського голови Володимира Дебоя, депутатського корпусу Житомирської міської ради, виконавчого комітету міськради щиро вітаю усіх переможців та учасників фестивалю. У наші дні, коли так часто втрачаються риси, необхідні для виховання почуття гідності, для зростання самосвідомості як українців, такі фестивалі грають важливу роль, адже формують в українців почуття патріотизму».

Церемонію нагородження проводили в кількох номінаціях. У номінації «Соліст-вокаліст» перемогу здобув житомирянин Володимир Савченко.

 

 

 

 

 

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare