Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477420
Прогноз погоди
Робота з припинення стихійної торгівлі у Житомирі продовжується
17 травня 2013 року 17:02

Сьогодні, 17 травня 2013 року, відбулась нарада з питань організації сезонної торгівлі та боротьби із стихійною торгівлею у Житомирі за участі депутатів міської ради Володимира Кропивницького та Юрія Мойсеєва, представників департаменту власності та ринкового регулювання міської ради, комунального підприємства «Інспекція з благоустрою м. Житомира» підрозділу муніципальної міліції та Корольовського й Богунського районних відділів міліції.

Метою проведення наради є координація роботи міліції, муніципальної міліції та КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира», адже вирішення проблеми стихійної торгівлі – це їх завдання.

«Скоординувавши свою роботу, ми зможемо забезпечити поступове вирішення цієї проблеми. На жаль, сьогодні вже необхідно застосовувати більш жорсткі міри до торгуючих у невизначених для торгівлі місцях. Цим ми зможемо добитись порядку, тим більше, що громадськість підтримує нас у боротьбі зі стихійною торгівлею», - наголосив депутат міської ради Юрій Мойсеєв.

Під час наради було визначено перелік місць у Житомирі, де виникає стихійна торгівля, та поставлено завдання перед відповідними службами організувати роботу з упередження та боротьби з нею.

Стихійна торгівля створює низку проблем як у сфері благоустрою, так і санітарного стану міста. Крім того, особи, які здійснюють торгівлю у невизначених місцях, не пред’являють будь-яких документів, що засвідчують якість та походження продуктів харчування, товари продаються безпосередньо «з землі».

На ринках та торговельних комплексах міста є вдосталь вільних місць, але, незважаючи на це, стихійна торгівля існує. Тому необхідна злагоджена та цілеспрямована робота з подолання цього ганебного явища.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare