Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5564
візитів всього: 475835
Прогноз погоди
Житомир звернеться до Уряду та Верховної Ради України стосовно системи оподаткування
16 травня 2013 року 17:35

 

Сьогодні, 16 травня 2013 року, під час розгляду питання тарифів на виконавчому комітеті міський голова Володимир Дебой дав доручення підготувати звернення до Кабінету Міністрів, Верховної Ради України в частині приведення системи оподаткування в підприємствах, які надають однакові послуги, до однакових норм.

Адже сьогодні КВЖРЕПи працюють на загальній системі оподаткування із ПДВ 20%, що позначається і на тарифах для населення. Тоді як приватні фірми, які займаються аналогічними видами діяльності, діють за спрощеною системою оподаткування – 7%.

Аналогічно працюють ТТУ та приватні перевізники: комунальне підприємство, яке недоотримує з бюджету мільйони, змушене ще більше сплачувати до казни через 20% ПДВ, приватні перевізники працюють прибутково – на спрощеній системі оподаткування.

«Ми підготуємо звернення щодо налагодження системи оподаткування, аби нас почули і представники Уряду, і народні депутати, які мають цим займатися. Політиканство сьогодні заганяє комунальні підприємства у глухий кут», – підкреслив міський голова Володимир Дебой.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове