Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 482352
Прогноз погоди
Як у Житомирі святкуватимуть Міжнародний день сім’ї
14 травня 2013 року 17:39

 

У рамках святкування Міжнародного дня сім’ї в Житомирі, 19 травня 2013 року, відбудеться свято «Щаслива родина», до реалізації якого долучилися Житомирська міська рада, Житомирська обласна державна адміністрація, Всеукраїнська благодійна організація ACET.

«Вже третій рік поспіль у нашому місті проходить таке свято. Його мета – сформувати позитивне налаштування житомирян до сімї. У цьому році 320 волонтерів допомагатимуть провести свято. Приєднаються до відзначання учні спортивних шкіл, хореографічні колективи, студенти ВНЗ Житомира», – проінформувала голова комітету по підготовці свята «Щаслива родина», координатор Всеукраїнської благодійної організації  ACET у Житомирській області Наталія Рогальська.

На території міста діятиме близько 50 ігрових майданчиків для дітей і їхніх батьків. Особлива увага приділяється створенню розважальної програми для молоді.

За словами начальника управління у справах сім’ї молоді та спорту Олени Сарно, крім традиційного свята «Щаслива родина», за підтримки Житомирської міської ради і громадських організацій у Житомирі пройде ще низка заходів.

15 травня 2013 року о 14.00 в Палаці культури відбудеться відкритий молодіжний фестиваль «В країні – родині»;

18-19 травня 2013 року о 14.00 годині в ФСК «Динамо» відкриється міжнародний турнір із танцювального спорту «Ритми Полісся»;

19 травня 2013 року в Гідропарку о 10.00 годині пройдуть міські спортивні ігри «Тато, мама, я – спортивна сімя» та дитяча велогонка «Дивогонка», а о 16.00 годині на вулиці Михайлівській житомиряни візьмуть участь у параді «Щасливих родин».

Завершиться відзначання Міжнародного дня сім’ї загальноміським святом «Щаслива родина» 0 17. 00 біля кінотеатру «Жовтень».

Олена Сарно закликає житомирян взяти активну участь у заходах: «Я вітаю всі житомирські родини з Міжнародним днем сім’ї. Бажаю втілення найяскравіших сімейних мрій, і запрошую приєднатися житомирян до святкування такого важливого дня. Чим більше у Житомирі буде щасливих родин, тим прекраснішим стане наше рідне місто».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare