Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481521
Прогноз погоди
Житомирян годують кашею на польових кухнях
9 травня 2013 року 16:59

 

В рамках святкування 68-ї річниці з Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні 9 травня 2013 року в Житомирі функціонують три майданчики: біля фонтану «Космонавт» (площа Польова), на Мистецькому бульварі (майдан Соборний), у Парку Культури та відпочинку імені Ю. Гагаріна.

Розпочали роботу майданчики з 12.00 концертною програмою, в якій беруть участь дитячі творчі колективи, благодійні організації і ветерани.

Зокрема, благодійна організація «Планета для дітей» влаштувала розважальну програму для дітей на майданчику біля фонтану «Космонавт».

«День Перемоги для мене – це день пам’яті про тих людей, які віддали свої життя, свої серця для того, щоб здобути Перемогу. Сьогоднішня молодь, діти повинні знати про це. Ми маємо виховувати у них почуття вдячності до ветеранів», – зазначила голова благодійної організації «Планета для дітей» Ірена Ружицька.

Водночас із концертними програмами розпочали роботу і польові кухні. На кожній із них можуть скуштувати кашу сотні людей. Найбільша кухня – у Парку Культури та відпочинку імені Ю. Гагаріна. Вона розрахована на понад 500 людей.

Житомирянам і гостям міста такі майданчики подобаються.

Ігор Кислюк: «Я вперше на такому майданчику. Приємно, що і діти, і молодь, і дорослі, і навіть ветерани долучилися до відзначання такого великого свята – Дня Перемоги».

Тамара Грибан: «Ми з дітьми від самого ранку святкуємо День Перемоги. Були на мітингу-реквієм біля монументу Слави, а тепер прийшли на майданчик. У мене бабуся брала участь у війні, тому хочеться, щоб мої діти знали про це і про подвиги ветеранів. Подобається, що сьогодні у місті така хороша програма відзначання».

До кінця роботи майданчиків діятиме акція «Дзвінок фронтовому другу».

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare