Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5555
візитів всього: 479466
Прогноз погоди
Житомир святкує Велику Перемогу. ФОТО
9 травня 2013 року 15:56

Сьогодні, 9 травня 2013 року, в День Перемоги, тисячі житомирян вийшли на святковий парад.

Колона на чолі із ветеранами на військовій техніці, прапороносці, керівництво області та міста, військовослужбовці, бажаючі житомиряни рухалися з вул. Великої Бердичівської через майдан Перемоги до Монументу Слави.

По вулицях, якими проходив парад, тисячі житомирян утворили «живий ланцюг». Дорослі та навіть маленькі діти під час руху колони вітали ветеранів війни квітами та вигуками вдячності за Велику Перемогу.

Привітав воїнів-визволителів та усіх житомирян зі святом Житомирський міський голова Володимир Дебой під час мітингу біля Монументу Слави: «9 травня – день величі, слави і скорботи. Вже з перших днів війни Житомир зазнав руйнівного бомбардування. Наше місто понесло понад 120 тис. втрат житомирян в роки війни. Житомир двічі визволяли. Нашому місту двічі салютувала Москва. Я щиро дякую вам, воїни-визволителі за цей подвиг. Велика подяка і житомирянам, які сьогодні прийшли вклонитися подвигу солдата».

Привітали житомирян зі святом Перемоги та подякували ветеранам за величний подвиг і голова облдержадміністрації Сергій Рижук та голова обласної ради Йосип Запаловський.

Тисячі житомирян цього дня принесли квіти до Монументу Слави. Ще більше квітів вручили ветеранам. Люди дякували за гарне свято, можливість достойно вшанувати пам’ять визволителів.

Житомирянка Тетяна Сергіївна говорить, що не вперше на святковому параді, але цьогорічний День Перемоги запам’ятається масштабністю та яскравою програмою. «Місто – чисте, гарне, готове відзначати День Перемоги. Приємно, що за короткий час після зими Житомир перетворився в ошатне місто», – говорить житомирянка та йде вручати ветеранові квіти.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare