Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477071
Прогноз погоди
Міський голова Володимир Дебой привітав ветеранів на святковому обіді
9 травня 2013 року 14:54

Міський голова Володимир Дебой спільно із заступником голови облдержадміністрації Ярославом Долгіх взяли участь у святковому обіді для ветеранів. Цього року понад 450 учасників бойових дій, ветеранів війни та дітей війни міста Житомира у їдальні військової частини А 1910 змогли прийти на святковий обід з нагоди Дня Перемоги.

Міський голова Володимир Дебой побажав ветеранам міцного здоров’я та наснаги у вихованні підростаючого покоління:

«Вітаю вас зі святом Великої Перемоги! Сьогодні ми живемо у мирному світі, який здобули Ви своєю тяжкою працею та жертовністю. Завдання нашого покоління зберегти Перемогу, тому ми докладемо всі зусилля для цього».

Святковий обід для ветеранів став традиційним у програмі відзначення Дня Перемоги. Щороку сотні ветеранів зустрічаються зі своїми бойовими друзями, згадують загиблих товаришів.

Голова обласної ради ветеранів Микола Каширін подякував керівництву області та міста за увагу до проблем ветеранів та можливість зібратись військовим побратимам на свято:

«Зараз ми згадуємо події минулих літ, товаришів, які віддали життя за Батьківщину, але наша справа сьогодні сформувати допомогти молодому поколінню зберегти здобутки Перемоги та уникнути помилок минулого».

Міська влада по закінченню святкового обіду забезпечила розвезення ветеранів по домівках.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare