Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5557
візитів всього: 482578
Прогноз погоди
У Житомирі проводять інвентаризацію дозвільних документів на відключення від мереж центрального опалення
13 липня 2009 року 17:52

Міський голова Віра Шелудченко підписала розпорядження «Про уточнення інформації щодо дозвільних документів на відключення споживачів від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання в м. Житомирі».

Як зазначив заступник міського голови Едуард Кругляк, виявлено багато випадків самовільного відключення споживачів від мереж централізованого опалення.  

«З метою дотримання вимог Правил безпеки систем газопостачання України, безпечної експлуатації систем постачання газу, електроенергії, тепла та гарячої води, утримання житлових будинків без погіршення санітарно-гігієнічних умов і теплотехнічних характеристик, а також дотримання прав та інтересів всіх споживачів газу та теплової енергії проводиться відповідна робота», - поінформував Е.Кругляк.

Тому для звірки дозвільних документів були запрошені мешканці будинків, де виявлені випадки незаконного відключення від системи централізованого опалення. У середу, 15 липня, питання буде розглянуте на адмінкомісії і з четверга починається відключення мешканців від індивідуальних (автономних) систем опалення.

«Не хочу, щоб постраждали мешканці. Відповідальність мають нести фірми, які підроблювали документи. Хай повернуть людям гроші, які вони брали, ніби, за оформлення документації, і відповідають за свої дії», - зауважив Е.Кругляк.

Наразі триває робота з уточнення інформації щодо дозвільних документів на відключення споживачів від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання в м. Житомирі.

Прес-служба міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare