Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 477236
Прогноз погоди
Директор Житомирського ліцею №24 отримала іменний годинник та нагрудний знак
27 квітня 2013 року 08:45

26 квітня 2013 року Житомирський міський голова Володимир Дебой та голова обласної ради Йосип Запаловський відзначили директора житомирського ліцею №24 – Дудік Ганну Павлівну.

З нагоди ювілею та за вагомі професійні здобутки, зокрема, і високий рівень навчального закладу Ганна Дудік отримала грамоту та іменний наручний годинник від голови обласної ради Йосипа Запаловського, а також нагрудний знак – "Відзнаку за заслуги перед містом" від міського голови Володимира Дебоя.

Привітали директора також колеги, друзі та рідні.

Ганна Дудік має 36 років педагогічного стажу, із них 16 років присвятила 24-му ліцею, де увесь цей час працює на посаді директора навчального закладу.

Завдяки зусиллям директора та педагогічного складу, сьогодні ліцей має хороші показники. Зокрема, заклад має високий рейтинг – 98% – вступу випускників до ВНЗ. За 2011-2012 рр. 29 учнів стали переможцями олімпіад різних рівнів, 8 учнів – переможці МАН України.

Педколектив ліцею створив власну концепцію безперервної екологічної освіти і виховання, основним завданням якої стало формування світогляду дітей.

У ліцей реалізуються природоохоронні проекти: спільний україно-голландський проект "Збережемо енергію для майбутнього", "Природа – очима душі", "Вода – це життя", "Малим річкам друге життя", "Прибери світ", "Збережи ялинку", "Джерело мого дитинства". На базі ліцею працює екологічний клуб "Екос", який має власну екологічну програму та випускає газету "ЮНЕСК". Також працює клуб молодших школярів "Краплинка".

Ліцей №24 є засновником обласного екологічного фестивалю дітей та педагогів "Голос Землі".

Колектив ліцею нагороджений грамотами МОН України:

  • за впровадження інноваційних технологій щодо формування культури здоров’я, позитивної мотивації на здоровий спосіб життя учасників навчально-виховного процесу;
  • за реалізацію програми "Пізнай себе – будь здоровим";
  • сертифікатом ООН за активну участь у відзначенні Дня довкілля ООН.

Житомирський ліцей №24 є асоційованим членом Європейської мережі шкіл сприяння здоров’я.




 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare