Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 481122
Прогноз погоди
Мер Житомира Володимир Дебой малював картину
26 квітня 2013 року 09:10

 

У Житомирі завершується виставка картин абстрактного живопису київського художника Сергія Поноченюка. 25 квітня 2013 року виставку відвідав Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Мер Житомира вручив подяку та квіти ініціатору виставки незвичних робіт, депутату міської ради Валентині Позняк, а також і сам долучився до прекрасного – творення картини.

Разом із художником Сергієм Поноченюком, дітьми, які оглядали роботи, міський голова Володимир Дебой взявся за незвичну для себе справу – малювання картини.

Мер ділиться враженнями від такого заняття: «Пензлик тримав в останнє, мабуть, ще у початковій школі. Сьогодні за кілька хвилин малювання отримав море позитиву, задоволення, натхнення та енергії. Дякую Сергію Паноченюку за прекрасне мистецтво».

Сьогодні картини оглядали ще кілька десятків житомирян. Активно галереєю цікавляться люди із вадами зору, адже специфіка представлених картин – рельєфність зображення: кожен відвідувач може відчути абстракцію дотиком заплющивши очі.

Художник Сергій Поноченюк розповідає, що такої популярності виставка не мала навіть у Києві – за три дні в Житомирі її відвідали куди більше людей.

Для дітей митець щоденно проводить майстер-класи з малювання. Нині ж завершено і розпис спільної найбільшої картини. До малювання цієї роботи долучилися сотні житомирян. Картину художник збирається залишити у місті на згадку.

Наступні виставки картин абстрактного живопису Сергія Поноченюка планують провести у м. Луцьк та у приміщенні Верховної Ради України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare