Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 41
візитів сьогодні: 5527
візитів всього: 465088
Прогноз погоди
Житомирські КВЖРЕПи боротимуться із незаконними лініями Інтернет-зв’язку
24 квітня 2013 року 18:24

 

Робоча зустріч начальників житомирських КВЖРЕПів із представниками Інтернет-провайдерів м. Житомира відбулася сьогодні, 24 квітня 2013 року, під керівництвом начальника управління житлового господарства Світлани Півоварової.

Основна мета наради – врегулювання договірних відносин КВЖРЕПів з провайдерами та визначення правового поля роботи суб’єктів господарювання.

Нині у Житомирі 60% ліній Інтернет-зв’язку проведено нелегально, частину із них – самостійно мешканцями як розподіл одного джерела зв’язку на кілька суб’єктів (сусідів). Про це говорять самі керівники провайдерів, які хочуть працювати легально та несуть відповідальність.

«Ми маємо разом навести порядок на лініях та серед провайдерів. Легальними провайдерами є оператори, які мають ліцензію на право надання телекомунікаційних послуг, послуг Інтернет-зв’язку саме в м. Житомирі або витяг з реєстрації Національної комісії з регулювання зв’язку та затверджену проектну документацію будівництва ліній», – говорить директор Житомирської філії ТОВ «Фрінет» Юрій Левченко.

Керівників КВЖРЕПів просили звернути увагу і на наявність договорів електрозабезпечення та розміщення основного обладнання, що має бути розташоване у спеціальних закритих ящиках.

Проблемними залишаються також мережі кабельного телебачення. Адже практично з жодним із них договори не укладено.

Однак, вже незабаром Державна інспекція зв’язку розпочне перевірку будинків на наявність незаконних ліній та обладнання.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове