Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464534
Прогноз погоди
У Житомирі відкрили міський етап змагань «Школа безпеки»
23 квітня 2013 року 11:29

 

Міський етап змагань всеукраїнської гри-випробування «Школа безпеки» розпочався 23 квітня 2013 року. Відкриття пройшло на базі житомирської ЗОШ № 17. Взяти участь у змаганнях виявили бажання 20 команд різних шкіл міста Житомира.

На захід прибули: заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та ЦЗ населення Житомирської міської ради Олександр Куліковський, завідувач відділу з питань надзвичайних ситуацій та ЦЗ населення Корольовської районної ради Олександр Янович і завідувач методичним кабінетом навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Житомирської області Марія Шейга.

«У цьому році до змагань долучилися всі бажаючі школи Житомира. Сподіваємося, що ті загальноосвітні навчальні заклади, які ще не беруть участі у змаганнях, приєднаються до нас у наступному році. Тому що за допомогою різних ігрових заходів в учнів формуються навички та вміння правильно діяти в екстремальних ситуаціях, здійснюється фізичний розвиток дітей», – зазначив Олександр Куліковський.

Змагання проходитимуть протягом двох днів, під час яких команди  продемонструють свої знання та навики у теоретичному, медичному конкурсах, відбудуться спортивні змагання на дистанціях: «Бойове розгортання та гасіння пожежі», «Рятувальні роботи з висотної будівлі», «Рятувальні роботи у зоні радіаційного або хімічного забруднення» тощо.

У минулому році, пройшовши міський етап, на обласних змаганнях Житомир представляли учні школи № 26. Маргарита Забродська, член команди ЗОШ № 26, розповідає про плани команди на цьогорічні змагання: «Звичайно, ми активно готувалися до міського етапу. Хочемо досягти успіхів, проте головне – це те, що ми навчимося рятувати людей у разі виникнення надзвичайних ситуацій, зможемо правильно і якісно надати першу медичну допомогу».

Переможці міського етапу змагань зможуть вже у червні 2013 року взяти участь в обласному етапі.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове