Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 48
візитів сьогодні: 5555
візитів всього: 476958
Прогноз погоди
Молодь долучається прибирання спортивних майданчиків
19 квітня 2013 року 16:45

Сьогодні, 19 квітня 2013 року, спеціалісти управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради та міського культурно-спортивного центру прибирали спортивний майданчик по вулиці Київська, 13. На цьому спортивному майданчику розташовано скейтпарк, де тренуються велосипедисти та спортсмени на скейтах і роликах.

До прибирання майданчика долучились декілька молодих спортсменів із прилеглих багатоповерхівок.

«Цей спортивний майданчик містить скейпарк, тут є можливість встановити бетонні столи для гри в настільний теніс. Ми плануємо відремонтувати його та передати на баланс підліткового клубу «Юність», - повідомила начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Олена Сарно.

Прибирати на спортивному майданчику було що, адже сміття, сухе листя та гілки дерев не прибирались ще з минулої осені, було вивезено два самоскиди сміття.

«У вільний час я тут займаюсь, тому сьогодні прийшов прибирати майданчик», - розповів юний спортсмен Сергій.

Відновлення таких майданчиків справа важлива, адже це дозволить створити умови для спортивного розвитку молоді. Минулого року за право привести майданчик до ладу боролись одразу декілька організацій та приватних підприємців, але до сьогодні об’єкт перебував у занедбаному стані.

Сьогодні спортивний майданчик прибрали та вивезли сміття, завтра буде вивезено залишки бруду, гілок та листя. У планах управління у справах сім’ї, молоді та спорту передати об’єкт на баланс підліткового клубу та його ремонт. Молодим спортсменам буде місце для тренувань.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare