Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 42
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477525
Прогноз погоди
Інститути громадянського суспільства долучились до прибирання міста
19 квітня 2013 року 14:58

 

До загальноміського прибирання Житомира долучились громадські та релігійні організації міста. Активісти багатьох громадських організацій разом із працівниками комунальних підприємств міста прибирали сквери, парки, береги річок міста, вулиці та їх проїжджі частини очищали від дорожнього змету, прибирали стихійні сміттєзвалища.

Активісти громадських організацій «Прорив-Перемога» та «Милосердя» спільно з громадою церкви «Перемога» сьогодні прибирали береги річки Крошенка та провулок Прудний.

«Сьогодні ми працюємо для себе, тому що хочемо жити у чистому та красивому місті. Ми радо підтримали ініціативу проведення суботника, адже крім нас у нашому місті ніхто не прибере», - переконаний очільник ГО «Милосердя» Владислав Паламарчук.

Організація «Милосердя» працює із бездомними житомирянами, яким надає допомогу у відновленні документів, організації лікування та повернення до нормального життя. Активісти організації залучили декількох бездомних житомирян до спільного прибирання.

Члени громадської організації «Тверезий Житомир» сьогодні прибирали на вулиці Мануїльського. Активісти очистили обочини вулиці від сміття та окучили дорожній змет на проїжджій частині.

«Ми пропагуємо здоровий спосіб життя, вільний від алкоголю та сигарет, головним чином своїм особистим прикладом. Сьогодні ми спільно із працівниками КВРЖЕПів та комунальних підприємств прибираємо місто, і своїм прикладом показуємо людям, що нам під силу зробити Житомир красивим», - наголосив голова організації «Тверезий Житомир» Павло Коваль.

Житомирське відділення Національної скаутської організації «Пласт» теж долучилось до загальноміського прибирання. Юні пластуни прибирали вулицю Дмитрівську та Леваневського.

«Більшість членів нашої організації школярі та студенти, тому ми почали прибирання після закінчення занять. Я радий, що ми можемо долучитись до суботника, адже – це наша спільна справа», - переконаний керівники місцевого відділення «Пласту» Віталій Шляховий.

Громадські організації «Сучасний формат» та «Фонд громади Житомира» прибирали вулиці Маршала Жукова, Мануїльського та інших.

«Спілкуючись із волонтерами та активістами нашої організації я ще раз переконалась, що наше місто маємо прибирати ми самі, адже коли люди докладають частинку своєї праці до проекту, вони бережуть його результати», - впевнена голова громадської організації «Сучасний формат» Жанна Соловйова.

Ми можемо реалізовувати амбітні проекти та програми, але якщо ми не зможемо сформувати у жителів міста любов до Житомира, результати цих проектів та програм будуть плачевні. Лише залучаючи громадян до спільної роботи на благо міста ми зможемо впевнено дивитись у майбутнє.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare