Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464454
Прогноз погоди
У Житомирській міській раді затвердили нових заступників мера
18 квітня 2013 року 15:21

 

Під час 22 сесії Житомирської міської ради 48 депутатів проголосували за звільнення заступників міського голови Миколи Боровця і Петра Закусила.

Микола Боровець подав заяву про звільнення з посади заступника міського голови за згодою сторін, а Петро Закусило – у зв’язку з виходом на пенсію.

Мер Житомира Володимир Дебой подякував колишнім заступникам за співпрацю: «Я хочу висловити вам вдячність за недоспані ночі, за важку, клопітку роботу. Ви – мої друзі».

Рішенням сесії було обрано нових заступників. 33 депутати Житомирської міської ради проголосували за призначення на посади заступників міського голови депутатів міської ради Наталію Леонченко, Юрія Мойсеєва та Володимира Кропивницького.

Міський голова Володимир Дебой після голосування підкреслив: таке рішення має об’єднати депутатський корпус. Мер Житомира наголосив, що у випадку невідповідності заступників їх посадам, він особисто ініціюватиме відповідні рішення. «Єдине прошу – не переходьте на бунт та розкол», – звернувся  до депутатів Володимир Дебой.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове