Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 465111
Прогноз погоди
Житомир відзначатиме Міжнародний день сім’ї
17 квітня 2013 року 14:45

 

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради разом із благодійними та громадськими організаціями проведуть низку загальноміських заходів, присвячених відзначенню Міжнародного дня сім’ї.

Таке рішення було ухвалено 17 квітня 2013 року під час засідання виконавчого комітету міської ради.

«Уже третій рік поспіль ми здійснюємо подібні заходи, метою яких є поширення та утвердження цінності подружжя і шлюбу в суспільстві» – зазначила начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Олена Сарно.

Цього року заплановано провести відкритий молодіжний музичний фестиваль «В країні – родині». Початок фестивалю відбудеться 16 травня 2013 року.

У межах загальноміських заходів на території Гідропарку також пройдуть міські спортивні ігри «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

Традиційно кульмінацією відзначання стане свято «Щаслива родина», яке супроводжуватиметься парадом «Щасливих родин». Воно спрямоване на формування позивного ставлення громадян до шлюбу і подружжя.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове