Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 39
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481528
Прогноз погоди
У таборі «Супутник» урочисто відкрилася друга табірна зміна ФОТО
8 липня 2009 року 12:58
8 липня 2009 року відбулося урочисте відкриття ІІ оздоровчої зміни у таборі «Супутник», який розташований на околиці району Богунія. Табір перебуває на балансі КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління». ІІ табірна зміна – особлива: тут відпочивають 8 дітей з обмеженими фізичними можливостями.

В урочистостях взяли участь міський голова Віра Шелудченко, заступник міського голови Олег Старинець, начальники управлінь міської ради.

Віра Шелудченко привітала присутніх із відкриттям літнього оздоровчого сезону та побажала школярам здоров'я, гарного відпочинку та вражень, нових знайомств і друзів.

Дитячий оздоровчий табір «Супутник» – один із небагатьох таборів, який не закрився у важкі фінансові часи та зберіг своє функціональне призначення – оздоровлювати дітей.

Цьогорічного літнього сезону табір «Супутник» працюватиме у три зміни. Тривалість оздоровчого періоду – 21 день. У кожній табірній зміні оздоровлюватимуться близько 200 дітей віком від 6 до 17 років, в тому числі і діти пільгових категорій.


Нагадаємо, що у минулому році за сприянням міського голови Житомира Віри Шелудченко вперше було організовано тематична зміна для дітей з обмеженими можливостями у літньому таборі «Супутник».

Прес-служба міської ради

Див. також фото з І табірної зміни у Фотогалереї "Веселі будні табору "Супутник" http://zt-rada.gov.ua/index.php?photogallery=1








Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare