Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 135
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477411
Прогноз погоди
Володимир Дебой до приватних організацій: кого ми чекаємо – двірника із ЖЕКу?
6 квітня 2013 року 20:42

Колективи житлових та комунальних підприємств у повному складі вийшли в суботу, 06 квітня 2013 року, на один із суботників у рамках місячника з благоустрою.

Близько 500 людей працювало на центральних та другорядних вулицях міста: прибирали дороги та тротуари від піску, сотні тонн якого було розсипано по шляхах взимку, та сміття, що вже встигло накопичитися по тротуарах.

Міський голова Володимир Дебой під час робочого об’їзду містом подякував людям, які вийшли в суботній день на роботу. Люди погоджуються з мером: після затяжної зими прибрати одразу все місто за одну толоку складно. Тому цьогоріч виходитимуть щосуботи до Великодніх свят.

Працівниця КВЖРЕПу №16 Зоя Іванівна з розумінням ставиться до суботників: "Навесні роботи особливо багато. Тому виходимо на суботники. Вийшли повним складом, адже вулиці після зими треба прибрати".

Проблемними сьогодні залишаються території, прилеглі до закладів різних форм власності: магазинів, кафе, банків, іншого роду установ. Тут часто крім снігу гори недопалків, сміття та бруду. Міський голова невдоволений станом таких територій та дав доручення Інспекції з благоустрою активніше проконтролювати їх прибирання.

"Коли людина тримає у двох метрах від свого порогу сміття, то який рейтинг, імідж може бути у цих господарів? Кого ми чекаємо: двірника із ЖЕКу, працівника комунального підприємства, який прийде і прибере біля твого порогу?", – звернувся мер Житомира до власників та порекомендував: поки не прийшла інспекція з благоустрою (а вона обов’язково прийде), навести порядок на своїх територіях.

Мер Житомира також закликав житомирян вийти на загальноміське прибирання та навести лад хоча б біля своїх домівок. Адже чистота міста залежить від кожного із нас.

 

Управління по зв’язках з громадськістю

  • Проблемні території: приватний сектор
  • Засмічені території бізнесу, установ різних форм власності
  • Засмічені території бізнесу, установ різних форм власності
  • Засмічені території бізнесу, установ різних форм власності
  • Проблемні території: приватний сектор
  • Засмічені території бізнесу, установ різних форм власності


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare