Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5526
візитів всього: 464708
Прогноз погоди
Відбулося засідання міського штабу з організації та проведення весняного благоустрою
5 квітня 2013 року 18:51

 

Міський голова Володимир Дебой, розпочавши засідання наголосив: «Місто необхідно прибрати, очистити та підготувати  до Великодніх свят. Враховуючи затяжний період зими, сіре неприбране місто боляче сприймається житомирянами». Він зазначив, що необхідно спланувати та організувати роботу щосуботи, залучивши до прибирання всі виконавчі органи міської ради, комунальні служби, організації, установи, громадськість, волонтерів до підсумкового суботника.

Міським головою поставлене завдання скоординувати графік участі організацій та обслуговуючої техніки, де будуть працювати люди, адже під час генерального прибирання зробити це неможливо через значну кількість людей. Необхідно також залучати волонтерів, які вболівають за місто і хочуть долучитися до прибирання.

Перший заступник міського голови Семенець Г.В., начальник штабу звернула увагу на місця, які потребують першочергової уваги і мають бути прибрані у найближчі дні. «Це перш за все, вулиці – Котовського, Черняхівського, Велика Бердичівська, Київська, на яких лежить вуличний змет, і який треба негайно прибрати», - зауважила Галина Семенець.  У незадовільному стані перебувають майдани міста – Перемоги, Соборний, вулиця Івана Кочерги. У понеділок, що є вихідним для ринків, треба забезпечити прибирання вулиць та території, прилеглої до ринків у центральній частині міста.

Секретар штабу Світлана Півоварова чітко окреслила завдання, які будуть завтра, 06 квітня виконувати управління житлового господарства спільно з КВЖРЕПами, комунальним підприємством «Управлінням автомобільних шляхів», управлінням комунального господарства міської ради, комунальним підприємством «Інспекція з благоустрою м. Житомира».

 

Звертаємося до усіх житомирян долучатися до загальноміського весняного благоустрою та санітарного прибирання міста біля своїх домівок. Наведемо лад на вулицях, в улюблених місцях відпочинку, скверах, парках.

 

Управління по звязках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове