Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5532
візитів всього: 463596
Прогноз погоди
Рятуючись від води слідкуйте за вогнем
5 квітня 2013 року 16:14

 

Підрозділи державної служби надзвичайних ситуацій протягом останніх днів активно співпрацюють із комунальними службами міста у роботі з ліквідації підтоплень територій приватного сектора Житомира.

Сьогодні одна із бригад рятувальників працює в районі Мар’янівки.

«Рятувальники приїздили ще вчора надвечір, а сьогодні з самого ранку працюють. Води було багато, навколо будинку не було сухого місця. Зараз майже всю воду відкачали. Що б я без них робила?!», - розповіла жителька Мар’янівки Надія Олегівна.

Рятувальники, проклавши рукав до водовідвідного каналу, відкачали воду із подвір’я пенсіонерки. Проводячи огляд підтопленої території та будинку спеціалісти управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради викликали бригаду газової служби, оскільки у будинку пенсіонерки відчули запах газу.

«Коли ми приїхали на виклик та провели обстеження в будинку був відчутний різкий запах газу. Одразу було викликано спеціалістів газової служби і після перевірки відповідної техніки виявили три місця витоку газу», - повідомив начальник управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Микола Дідківський.

 

В черговий раз звертаємось до житомирян утримувати в належному стані газові прилади та техніку, а при виявленні витоку газу негайно звертатись за допомогою до газової служби за номером 104.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове