Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 39
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477376
Прогноз погоди
Проект «Молодь за здорове життя» пропагує здоровий спосіб життя
4 квітня 2013 року 18:04

 

За сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради 4 квітня 2013 року в Палаці культури пройшов фестиваль «Молодь за здорове життя». Захід відбувся у рамках Всесвітнього дня здоров’я.

Всесвітній день здоров’я відзначається щорічно 7 квітня. Саме 7 квітня у 1948 році була створена Всесвітня організація охорони здоров’я.

До інформаційно-просвітницького проекту «Молодь за здорове життя» долучилися представники різних навчальних закладів Житомира, громадських організацій, які виступають за відповідальне ставлення до життя і здоров’я, зокрема, зразковий дитячий хореографічний ансамбль «Зоряночка», учні та вчителі Житомирської музичної школи № 4, вихованці Денишівського дошкільного дитячого будинку Житомирської облдержадміністрації.

Фестиваль відвідали представники влади: головний педіатр департаменту охорони здоров’я ОДА Тетяна Шевченко, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Олена Сарно, начальник відділу молодіжної політики департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Віктор Малюта, заступник начальника управління культури Житомирської облдержадміністрації Олександр Зайченко.

Тетяна Шевченко зазначила, що за даними ВООЗ, 2/3 передчасних смертей є наслідком тих стану і поведінки, що формуються саме у дитячий період. Тому на фестиваль були запрошені учні різних житомирських шкіл.

«Хочу побажати усім присутнім пам’ятати, що у вас є неоцінений скарб, наданий вам Богом і природою – здоров’я. Людина своєю поведінкою, своїм відвідуванням спортивних залів, басейнів та інших спортивно-оздоровчих заходів дбає про своє здоров’я», – з такими словами до присутніх звернулася Олена Сарно.

Вона висловила сподівання, що молодь буде активно займатися спортом, вести і пропагувати здоровий спосіб життя.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare