Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477048
Прогноз погоди
Бельгійська компанія представила проект модернізації водного господарства
4 квітня 2013 року 12:31

 

Із презентацією пропозицій модернізації та розвитку водного господарства Житомира до міста приїхали керівники бельгійської компанії «Induss».

Робоча ознайомча зустріч представників бельгійської делегації із заступником міського голови Миколою Боровцем, депутатом міської ради, головою депутатської комісії з питань ЖКГ Геннадієм Забродським, керівниками профільних управлінь, комунальних підприємств пройшла сьогодні, 04 квітня 2013 року, у прес-центрі міської ради.

Бельгійці представили свої кращі проекти із розробки систем очищення води на основі комбінації 7-бар’єрного очищення за допомогою гіпохлориту натрію та ультрафіолету. Це забезпечує додатковий захист від шкідливих мікроорганізмів та знижує їх активність. Представники бельгійської компанії говорять, що оцінюють воду у тому числі й за мікробіологічними параметрами (відсутність кишкових паличок) та фізико-хімічними (відсутність вірусів).

Головний інженер бельгійської компанії «Induss» Йоган Корнеліс говорить, що його компанія пропонує сучасний процес очищення води. «Якщо ми хочемо мати водопостачання 24 години 7 днів у тиждень, ми маємо забезпечити хорошу якість води, відповідно до державних нормативів, а також вивчити потреби водопостачання у нічний та денний періоди», – упевнений Йоган Корнеліс.

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare