Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 17
візитів сьогодні: 5558
візитів всього: 482595
Прогноз погоди
Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради інформує, застерігає та попереджає
29 березня 2013 року 23:26

 

За прогнозом синоптиків в найближчі дні в місті значно підвищиться температура повітря і почнеться інтенсивне танення снігу, підвищення рівнів води в водоймах міста. Слід враховувати, що протягом березня місяця на території міста випало 103 мм опадів, що становить 332 % від місячної норми.

 

Комунальними підприємствами міста вживаються заходи, направлені на безаварійний пропуск паводкових вод. Проводиться щоденний моніторинг рівнів води на річках міста. 

Основним чинником небезпеки під час весняного паводку є підтоплення територій та будівель.

Додатково небезпеку для окремих ділянок приватного сектору створюють:

розташування вулиць та садиб на понижених ділянках місцевості;

несанкціонована забудова в приватному секторі, засипання природних дренажів та водовідводів, захаращення мереж зливової каналізації та дренажних систем побутовим сміттям.

Ці фактори призводять до підвищення ризику підтоплення окремих територій міста, в першу чергу приватного сектору. Потенційна загроза існуватиме для приватного сектору таких мікрорайонів міста, як Крошня, Мар'янівка, Мальованка. Тому власники повинні своєчасно вживати заходи щодо пониження рівня ґрунтових вод на своїх територіях та  провести роботи по водовідведенню.

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертає увагу мешканців міста, керівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності на необхідність дотримання правил експлуатації зливових мереж,забезпечення належних умов водовідведення на своїх ділянках, територіях, підприємствах у відповідності до вимог чинного законодавства.

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare