Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5519
візитів всього: 464640
Прогноз погоди
Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету міської ради
29 березня 2013 року 16:45

 

Заступник міського голови Микола Боровець повідомив, що вранці з цього приводу відбулась нарада, на якій розглянуто готовність профільних виконавчих органів та комунальних підприємств до весняної повені і уникнення можливого підтоплення об’єктів та територій міста.

«У зв’язку зі значними снігопадами на минулих вихідних та прогнозом погоди, що передбачає значне потепління, необхідно забезпечити проведення заходів, які б дозволили уникнути підтоплень», - зазначив заступник міського голови. Позитивний досвід напрацьовано під час останніх сильних снігопадів, коли вчасно було розпочато роботи і мобілізовано всю наявну техніку та людей.

На сьогодні вже виконано значний об’єм робіт з упередження виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з повінню, починаючи з 22 березня поточного року. Однак, відомо про 22 проблемних місця, які можуть спричинити підтоплення. Враховуючи, що на вихідних передбачається значне потепління, ускладнення погодних умов  і танення снігу, для проведення комплексу робіт необхідно виділити 576 тис. грн. з резервного фонду міського бюджету.

Член виконавчого комітету міської ради Сухомлін С.І. звернув увагу на необхідність роботи з населенням, повідомлення людей, які перебувають на територіях можливих підтоплень про небезпеку, заходи для їх уникнення та дії у разі виникнення такої ситуації.

Рішення про виділення коштів з резервного фонду міського бюджету з метою запобігання виникненню надзвичайної ситуації на території міста пов’язаної з пропуском весняної повені та підтоплень  об’єктів і територій міста при таненні снігу підтримано одноголосно.

 

Управління по звязках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове