Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5541
візитів всього: 482052
Прогноз погоди
Оперативний штаб працює над попередженням паводків
29 березня 2013 року 14:08

 

На основі розпорядження Житомирського міського голови «Про створення штабу для забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності міста на період проходження весняної повені» розпочав свою роботу оперативний штаб. Його очолив мер Володимир Дебой. До складу штабу також увійшли начальники управлінь і департаментів.

У розпорядженні детально опрацьовані ті заходи, яких необхідно вжити для того, щоб не допустити підтоплення вулиць, будинків, підвалів, колодязів і територій, що мають подібну загрозу.

На засіданні штабу Володимир Дебой попросив керівників ЖЕКів і управлінь вже сьогодні негайно розпочати процес ліквідації снігу і очистки води.

«Ми краще забезпечені в цьому році технікою, ніж в попередні роки. Була придбана спецтехніка для відкачування води, прочистки комунікацій, яка працює на базі водоканалу. Тому давайте будемо швидко реагувати на кожну ситуацію з підтопленням», – зазначив міський голова.

Ще з 5 по 7 лютого комісією, до складу якої ввійшли спеціалісти управління комунального господарства, перевірено стан усіх гідроспоруд Житомира, що можуть впливати на ситуацію паводків у місті. Встановлено цілодобовий контроль за їх станом, ведеться моніторинг.

У Житомирі є 22 проблемні території з можливим підтопленням, розчищення 200 решіток та водостоків на яких уже проведено.

Наразі служби працюють над ліквідацією снігу з Богунського і Черняхівського мостів.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare