Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477329
Прогноз погоди
Сесія Житомирської міської ради закінчилась не починаючись
28 березня 2013 року 16:44

ХХ сесія Житомирської міської ради завершила свою роботу, так і не розпочавши її. Через політичний колапс навіть не затверджено порядок денний сесії. Після урочистої частини, вручення грамот і подяк, перейшли до серйозного – кадрового питання. Кілька невдалих спроб зняття виконавчого комітету депутати вирішили завершити засідання і почекати до кращих часів.

Міський голова Володимир Дебой називає таку роботу сесії ганьбою.

«Як показав досвід сьогоднішньої сесії, депутатам абсолютно не потрібні сьогодні ні питання громадян, ні сфера освіти, соціального захисту, медицини. Питання особистих амбіцій сьогодні стоїть передовсім. Не забажали депутати розглянути першим питанням питання котельні по вул. Жуйка, яка може бути відчужена і забрана у громади. Не вислухали також і людей, які сьогодні стояли на морозі. Блокуються навіть питання звільнення людини за її ж бажанням із роботи», – сказав міський голова Володимир Дебой під час брифінгу зі ЗМІ.

Депутат міської ради Володимир Михалець говорить, що неприйняття бюджету розвитку, не вирішення вищезгаданих питань жодних наслідків не матиме, бо люди, які за це відповідали, допустили зволікання тривалістю в квартал. «Чому Володимир Михайлович робить рекламу 1+1, Львову, а мені не хоче, на жаль? Чому? Тому, що 2 місяці ми працювали в комісіях. Щонеділі по півдня ми працюємо, коли треба – то і два рази на тиждень», – говорить депутат Володимир Михалець.

Микола Савенко бачить виходом із політичного колапсу дослуховування мера до позиції депутатів. У той час міський голова Володимир Дебой вже неодноразово запрошує депутатів до ділової співбесіди та належної роботи.

Очевидно, що взаємні звинувачення усіх сторін щодо неконструктивної роботи не призведуть до вирішення питань, і тим більше, не захистять інтереси мешканців Житомира, які після сьогоднішньої сесії повернулися додому ні з чим, у тому числі питання добудови будівлі по вул. Щорса, 155 та спрямування коштів на ТТУ повисли.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare