Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464538
Прогноз погоди
"Здолаємо туберкульоз разом"
25 березня 2013 року 19:22

 

21 та 22 березня 2013 року до Всесвітнього Дня боротьби з туберкульозом з метою активізації інформаційно-просвітницької роботи серед населення щодо профілактики та лікування туберкульозу у місті було проведено загальноміську акцію “Здолаємо туберкульоз разом”.

В об’єктах торгівлі міста, а саме на базі ТРЦ “Глобал”, супермаркетів “Еко”, “Фуршет”, “Обласного торгівельного центру” було організовано роботу інформаційно-профілактичних пунктів, де медичні сестри Червоного Хреста вимірювали артеріальний тиск та надавали консультації відвідувачам, а волонтери Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розповсюджували інформаційні матеріали щодо попередження захворювання на туберкульоз та інші соціально небезпечні хвороби.

Проведення таких акцій має велике значення для профілактики захворюваності на туберкульоз, адже кількість хворих постійно зростає.

 

Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове