Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5518
візитів всього: 464638
Прогноз погоди
Мер Житомира Володимир Дебой: «Ми не допустили транспортного колапсу»
25 березня 2013 року 18:48

Житомир пережив великий снігопад порівняно спокійно: без запровадження надзвичайного стану, без масової зупинки громадського транспорту та інших життєдайних об’єктів міста.

Адже до очищення доріг і прибудинкових територій долучилися всі: комунальні та житлові служби, двірники із родинами, підприємці, військові, дехто із мешканців міста й особисто. Зі словами вдячності до усіх, хто не залишився байдужим і долучився до прибирання міста звернувся сьогодні, 25 березня 2013 року, Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Міський голова розповідає, що ситуація була на грані надзвичайної, адже вже за перші 12 годин снігопаду у Житомирі випала місячна норма опадів. «Пропри всі незручності, ми не допустили транспортного колапсу», – говорить Володимир Дебой.

Через обледеніння колій тимчасово було призупинено рух трамваїв. Завдяки курсантам військового інституту ім. С.П. Корольова та комунальникам міста трамвайні лінії очищено і вже з понеділка, 25 березня, повністю рух електротранспорту відновлено.

 «Починаючи з вечора п’ятниці і по сьогоднішній день служби працюють у посиленому режимі. Робота буде продовжуватися. Саме придбання техніки, яка б дозволяла розчищати вулиці міста, а особливо прибудинкові території – це нагальна потреба міста», – наголосив мер.

Відсутність достатньої кількості снігоприбиральної техніки – проблема, яка особливо гостро дала про себе знати під час останнього снігопаду. Якби у минулому році не було придбано 8 тракторів для КВЖРЕПів та 5 одиниць техніки для Теплокомуненерго та Водоканалу, то ситуація була б набагато гіршою.

Тому в 2013 році у планах керівництва міста – придбання снігоприбиральної техніки для доріг та прибудинкових територій.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове