Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477126
Прогноз погоди
Громадська рада підтримала проект бюджету розвитку Житомира на 2013 рік
25 березня 2013 року 17:49

Проект бюджету розвитку, який сьогодні, 25 березня 2013 року,  розглядала Громадська рада, було підтримано членами ради одноголосно.

«Бюджет розвитку Житомира на 2013 рік – це можливість сформувати умови для розвитку Житомира, модернізації господарства та реконструкції міста» - переконаний голова Громадської ради, ректор Житомирського державного університету ім. І.Франка Петро Саух.

Міський голова Володимир Дебой наголосив, що бюджет розвитку на 2013 рік передбачає фінансування соціально-значимих проектів, які працюватимуть на майбутнє Житомира:

«Вперше закладено кошти на купівлю спортивного інвентарю для шкіл міста, на купівлю медичного обладнання для дитячої медицини, на відновлення парків та скверів міста. В проекті бюджету передбачено виділення коштів на оновлення рухомого складу ТТУ, на ремонт житлового фонду, прибудинкових територій та на вирішення інших нагальних проблем».

Пропозиції видатків бюджету розвитку формувались фахівцями міськвиконкому спільно із депутатами міської ради та представниками підприємств, установ та організацій, яким виділятимуть кошти. Потреб у коштах набагато більше, тому пропозиції, визначені у документі, мають першочерговий характер.

Члени Громадської ради підтримали проект бюджету розвитку та надали низку пропозицій.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare