Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5527
візитів всього: 464731
Прогноз погоди
Комунальні служби міста зосередили увагу на другорядних вулицях та прибудинкових територіях
24 березня 2013 року 13:10

 

Цілодобово, в черговому режимі у місті працювала 51 одиниця техніки. На вулицях міста: 5 підмітальних машин, 6 підмітальних тракторів, 2 автогрейдери, 5 піскорозкидачів, 2 бульдозери, 2 екскаватори, 5 тракторів з переднім плугом. Станом на 08.00 год. 24.03.2013 року використано 620 тонн піщано-сольової суміші.

Заступник міського голови Микола Боровець також подякував усім працівникам комунальних служб, які впродовж останніх днів, у період сильних снігопадів працювали дуже відповідально і вдень, і вночі. Водії спецтехніки, розчищаючи сніг, відпочивали по 4 год. на добу. Робота організовувалася і координувалася працівниками управління комунального господарства, членами оперативного штабу під контролем керівника штабу – міського голови Володимира Дебоя.

На сьогодні рух транспорту, в тому числі громадського, на головних, магістральних вулицях забезпечений. Зараз основним завданням залишається розчистка другорядних вулиць, які забезпечують у мікрорайонах вільне пересування транспорту. Микола Боровець зауважив: «На разі основна увага зосереджена на прибудинкових територіях, щоб люди змогли вчасно, і безперешкодно дістатися на роботу у понеділок. Підходи до установ, офісів, тротуари мають бути розчищені. Вся наявна техніка працює в посилену режимі. Комунальні підприємства в повному обсязі забезпечені необхідними паливно-мастильними матеріалами та об’ємами піщано-сольової суміші».

На прибудинкових територіях та інших об’єктах благоустрою задіяно 20 підмітальних тракторів та 4 трактори з переднім плугом. На прибирання тротуарів та прибудинкових територій вийшли 348 двірників.

Робота з прибирання міста від снігу та повного відновлення руху громадського транспорту триває.

 

Управління по звязках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове