Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 479749
Прогноз погоди
Прибирання міста силами комунальних служб продовжується
23 березня 2013 року 21:54

 

Члени штабу протягом дня координували роботу з прибирання міста, здійснювали об’їзди, визначаючи місця для посиленої уваги. Постійно і цілодобово працює комунальна техніка – 53 одиниці, 24 з яких прочищають прибудинкові території. Начальник управління комунального господарства Олександр Марцун, інспектуючи вулицю Ватунтіна, відзначив: «що першочергово прибираються мости, підйоми, магістральні вулиці, по яких здійснюється рух громадського транспорту. За останню добу використано 600 тонн піщано-сольової суміші». Він також зауважив, що особливістю цьогорічного березневого снігопаду є висока вологість. Сніг на дорогах відразу перетворюється на лід, що ускладнює прибирання.

Водій плужно-підмітальної машини Ніколайчук Сергій Петрович, який працював впродовж дня, звернувся до мешканців міста не залишати на проїжджій частині, особливо на перехрестях, свої авто, адже це заважає якісно і повністю прибрати вулицю від снігу. Він розповів, що «за зміну, яка розпочалася о 08.00 год. ранку до вечора прочищено всі магістральні вулиці. Відзначив також значні намерзання вулиць, особливо на спусках та підйомах. Робота буде продовжуватись і вночі».

Складною залишається ситуація в приватному секторі. Не всі господарі поспішають відкидати сніг на тротуарах, доріжках біля своїх домівок. Не всі власники офісів, закладів, організацій очищають від снігу прилеглу до них території, що створює незручності для пересування.

Наступного вихідного дня усіх працівників житлово-комунальних служб чекає напружена робота.

 

 

Управління по звязках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare