Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5517
візитів всього: 464615
Прогноз погоди
«Повір у себе і в тебе повірять інші»
22 березня 2013 року 15:34

 

21 березня 2013 року в Обласній бібліотеці для дітей відбувся другий етап VIII Міського фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями “Повір у себе, і в тебе повірять інші” – відкриття виставки робіт декоративно-прикладного мистецтва.

Організатором заходу виступив Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Учасниками виставки стали 42 дитини та молоді особи з особливими потребами – вихованці Житомирської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №1 для дітей зі зниженим зором, Житомирської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №2 для дітей з вадами слуху, Вищого професійного училища-інтернату та діти з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Всього на виставці представлено близько 60 робіт різних напрямків – вишивки, вироби з бісеру, малюнки, а також оригінальні техніки – декупаж, пластика, плетіння з газетних трубочок, пластилінова мозаїка та інші. Роботи вразили учасників заходу та гостей соєю самобутністю та неповторністю, адже в кожній відчувалася частинка душі автора.

Захід пройшов у теплій затишній атмосфері, а всі юні митці, чиї роботи були представлені на виставці, отримали подарунки та дипломи від Житомирської міської ради та спонсорів. Сюрпризом для всіх стала весела презентація нової книги дитячої письменниці Світлани Штатської, представлена для дітей працівниками бібліотеки.

Житомирський міський центр соціальних служб

для сім’ї, дітей та молоді



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове