Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482706
Прогноз погоди
Відбулись громадські обговорення проекту архітектурних типів тимчасових споруд у місті Житомирі
21 березня 2013 року 19:46

 

Сьогодні, 21 березня 2013 року, відбулися громадські обговорення проекту регуляторного акту «Про затвердження комплексної схеми розміщення та архітектурних типів тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Житомира». Головувала на обговореннях перший заступник міського голови Галина Семенець.

З метою впорядкування, облаштування, утримання та визначення місць розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста, а також з метою виконання норм чинного законодавства України на замовлення управління містобудування, архітектури та дизайну міської території було розроблено Комплексну схему розміщення та архітектурні типи тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у Житомирі.

«На сьогодні у місті Житомирі відсутній нормативно-правовий акт, яким визначаються місця розташування тимчасових споруд та їх архітектурний тип на території міста з урахуванням усіх визначених законодавством норм», - повідомила заступник міського голови Галина Семенець.

Комплексна схема розміщення тимчасових споруд – це текстові та графічні матеріали, якими визначаються місця розташування тимчасових споруд, розроблені з урахуванням вимог законодавства. Така схема передбачає визначення територіальних зон розміщення відповідних типів тимчасових споруд.

«Затвердження Комплексної схеми дозволить управлінню містобудування, архітектури та дизайну міського середовища оформляти паспорти прив’язки тимчасових споруд з врахуванням встановлених у документі чітких вимог до утримання тимчасових споруд, здійснення благоустрою та озеленення прилеглих територій», - переконана заступник начальника управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Олена Крижановська.

Текстові та графічні матеріали Комплексної схеми оприлюднені на сайті міської ради.

Участь у обговореннях взяли фахівці у сфері містобудування та архітектури приватних організацій, члени містобудівної ради Житомира, депутати міської ради, представники ЗМІ та громадськість.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare