Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5553
візитів всього: 476892
Прогноз погоди
Управління з питань надзвичайних ситуацій попереджає: складні погодні умови!
21 березня 2013 року 15:52

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради інформує та попереджає: Складні погодні умови!

За повідомленням Житомирського обласного центру з гідрометеорології в найближчі дні на території міста передбачаються дуже складні погодні умови.

Так, у Житомирі та області вдень 22 березня йтиме дуже сильний сніг, будуть сильні хуртовини, пориви вітру сягатимуть 17-22 м/сек.

Складні погодні умови прогнозуються також протягом 23 березня, зокрема: передбачається вночі сильний сніг, мокрий сніг, сильні хуртовини, снігові замети, пориви вітру 17-22 м/сек, вночі та вранці подекуди 25 м/сек; вдень помірний сніг.  Температура повітря протягом доби 5-10о  морозу.

Враховуючи прогноз про складні погодні умови на найближчі дні та штормове попередження управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертається до мешканців міста та керівників суб’єктів господарювання максимально вжити заходів, направлених на забезпечення безпеки свого життя та створення безпечних умов функціонування підприємств, установ та організацій міста.

Також рекомендуємо утриматись від поїздок на приватному транспорті, відпочинку на природі.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare