Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5520
візитів всього: 464644
Прогноз погоди
«Школа місцевого самоврядування» продовжує свою роботу
20 березня 2013 року 16:39

 

19 березня 2013 року у залі засідань міської ради відбулось урочисте відкриття «Школи місцевого самоврядування». Студентів житомирських ВУЗів та старшокласників, учасників муніципальної програми із початком занять у Школі привітала начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Олена Сарно:

«Школа місцевого самоврядування» відкриє вам механізми роботи міської ради та її виконавчих органів. Ви побачите із середини роботу органу місцевого самоврядування, а це дозволить вам поглянути на сьогоднішні проблеми міста з іншої сторони. Я вітаю вас із початком навчання та бажаю успіху».

Лекційні заняття у Школі триватимуть протягом березня-квітня та жовтня-листопада 2013 року. Учні Школи матимуть змогу ознайомитись із роботою управлінь, відділів та служб міської ради, районних рад міста Житомира, Державної податкової інспекції міста Житомира та кафедр Житомирського державного університету ім. І. Франка.

Після закінчення школи учні отримають спеціальний Сертифікат «Школи місцевого самоврядування».

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове