Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481598
Прогноз погоди
19 квітня напередодні Дня довкілля у Житомирі – день загальноміського прибирання
20 березня 2013 року 13:44

Загальноміський благоустрій та санітарне прибирання міста цьогоріч буде організоване з 25 березня по 30 квітня 2013 року. Таке рішення прийняв сьогодні, 20 березня 2013 року, виконавчий комітет Житомирської міської ради.

Відповідно до рішення виконавчого комітету, виконавчі органи міської ради, керівники підприємств, установ та організацій різних форм власності зобов’язані упродовж цього часу привести до належного стану відповідні їм території та будівлі. До загальноміського прибирання будуть залучені всі наявні трудові та матеріально-технічні ресурси.

Як повідомила начальник управління житлового господарства Світлана Півоварова, план проведення загальноміського прибирання передбачає приведення у належний стан вулиць, прибудинкових територій, територій підприємств, зелених і лісових смуг, квітників, берегів річок та водойм, парків, скверів, криниць та природних джерел, зупинок громадського транспорту, кладовищ, братських могил, військових поховань, знесення аварійних дерев, об копка дерев, зрізування пагонів, збір та вивіз сміття, опалого листя, гілок, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, ремонт та фарбування дитячих спортивно-ігрових дитячих майданчиків, приведення у належний стан фасадів будинків,, влаштування та ремонт лавок, упорядкування в’їзних знаків, підготовка міського пляжу до купального періоду, очистка від оголошень стовпів та ін. упродовж місяця. До початку поминальних днів роботи мають бути виконані.

День загальноміського прибирання (суботник) планують провести 19 квітня напередодні Українського Дня довкілля. В цей день відбудеться організоване прибирання парків і скверів, лісопаркових зон, берегів річок і водойм, вулиць, тротуарів, прибудинкових територій.

Нагадаємо, вчора 19 березня 2013 року, міський голова Володимир Дебой провів робочий об’їзд містом по найбільш проблемних та забруднений територіях. Керівник міста залишився незадоволеним санітарним станом територій загального користування, особливо місць відпочинку, а також територій приватної власності деяких підприємств.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare