Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477327
Прогноз погоди
Як житомиряни зиму проводжали. ФОТО
16 березня 2013 року 19:14

Сьогодні, 16 березня 2013 року, на майдані Мистецькі ворота відбувалось святкування Масляної.

Для житомирян розгорнув свої ряди святковий ярмарок народних майстрів, за сприяння 8-го армійського корпусу організовано польову кухню. Також на житомирян чекали виступи художніх колективів міського культурно-спортивного центру міської ради: «Мелодія», «Колорит», «Берегиня» та «Житичі».

Усіх присутніх привітала начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Олена Сарно: «Вітаю всіх зі святом, бажаю весняного настрою, здоров’я, енергії та натхнення для добрих справ".

Холодна вітряна погода не стала на заваді святкуванню. Діти, дорослі та навіть молодята завітали на майдан Мистецькі ворота, щоб скуштувати млинців.

«Сьогодні холодно, але люди святкують та розважаються, крім того ті, хто змерз можуть зігрітись у наметі де працює польова кухня. Житомирян пригощають кашею та гарячим чаєм», - наголосила начальник управління культури міської ради Лариса Харчук.

Святкування Масляної продовжиться і в неділю 17 березня  в Парку культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare