Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 18
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482612
Прогноз погоди
За матеріалами Інтернет видань
13 березня 2013 року 16:22

 

Управління освіти Житомирської міської ради повідомляє, що в Житомирському дошкільному навчальному закладі № 46, дійсно, протягом кінця лютого - початку березня 2013 року мав місце факт високого відсотку відсутності дітей з різних вікових груп. Протягом 4-5 березня 2013 року чотири дитини з групи для дітей раннього віку були госпіталізовані в інфекційне відділення дитячої міської лікарні із високою температурою та ознаками вірусної інфекції.

Фахівцями Житомирського міськрайонного управління Головного управління Держепідслужби в Житомирській області, які відразу прибули до закладу, проведено комплексну перевірку. В ході перевірки були відібрані зразки готових страв, які вживалися дітьми групи раннього віку, змиви ігрового обладнання, меблів, посуду на бактеріологічне дослідження, проведено лабораторне дослідження  на якість водопровідної та бутильованої  питної води. Було проведене з”ясування причин  відсутності всіх інших дітей, які не відвідували дошкільний заклад  протягом кінця  лютого – початку березня 2013 року.Як засвідчили результати лабораторних досліджень Житомирського міськрайонного управління Головного управління Держепідслужби в Житомирській області, фактів, які могли б вплинути на захворювання дітей, в дошкільному закладі не виявлено.

Діти, які були госпіталізовані до лікарні, станом на 12.03 2013 року виписані з лікарні у задовільному стані.  Діагноз „гастроентероколіт” у  дітей не підтверджено.

На даний час відсоток відвідування дітей закладу значно покращено. Основною причиною відсутності вихованців, як свідчать довідки територіальних педіатрів, які видані дітям про стан здоров”я, була захворюваність дітей гострими респіраторними  вірусними  інфекціями.

 

Управління освіти міської ради 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare