Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 481641
Прогноз погоди
Відбулись урочистості з нагоди Дня працівників сфери житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення
13 березня 2013 року 14:25

 

Сьогодні, 13 березня 2013 року, відбулись урочистості, присвячені Дню працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування та 75-й річниці створення житлово-комунальної служби Житомирської області. На урочистостях були присутні керівництво області, Житомирський міський голова Володимир Дебой та працівники сфери житлово-комунального господарства міста та області.

«Я щиро вітаю всіх працівників житлово-комунальної сфери зі святом та бажаю міцного здоров’я успіхів у професійній діяльності, добра, радості, достатку і благополуччя кожній родині. Ваша праця – це тепло та комфорт житомирян, це заквітчане та охайне місто за що вам низькій уклін», - подякував міський голова Володимир Дебой.

Міський голова нагородив кращих працівників сфери житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення грамотами та подяками виконавчого комітету Житомирської міської ради.

Іменні годинники міського голови від Володимира Дебоя одержали з нагоди свята директор департаменту житлово-комунального господарства обдержадміністрації, депутат міської ради, голова постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та екології міської ради Геннадій Забродський та бригадир слюсарів-сантехніків КП «ВЖРЕП» №9 Олександр Бовсунівський.

Міський голова Володимир Дебой зазначив, що житлово-комунальна сфера потребує глибоких змін, модернізації і значних капіталовкладень:    «Останні два роки міська влада активно впроваджує у цю сферу нові проекти, технології та залучає іноземні інвестиції. Житомир сьогодні перше місто в Україні, яке отримало погодження Кабміну на залучення коштів ЄБРР під муніципальну гарантію для модернізації системи теплопостачання».

Відповідно КП «Теплокомуненерго» одержить в сукупності 15 млн. євро, повернути ж має близько 14 млн. євро за 10 років з усіма відсотками. Крім того, погашати кредит будуть за рахунок економії енергоносіїв від впровадження енергоефективних технологій. Економічний ефект – понад 30 млн. грн. в рік.

Завдяки реалізації проекту на найближчі 10 років КП «Житомиртеплокомуненерго» захищене від концесії, довгострокової оренди, приватизації і підняття тарифів, що вкрай важливо для житомирян. Модернізація системи теплопостачання міста допоможе зберегти тарифи навіть за умов підвищення вартості енергоносіїв, адже споживання їх зменшиться.

«Ці реальні здобутки є результатом злагодженої, самовідданої праці, значних зусиль працівників галузі, справжніх патріотів нашого міста. Я переконаний, що ті проблеми і завдання, які стоять перед нами, будуть виконані», - підсумував Володимир Дебой.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare