Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 481632
Прогноз погоди
У 2012 році в Житомирі добудовано та відремонтовано низку соціальних об’єктів
6 березня 2013 року 14:25

 

У 2012 році в Житомирі діяло близько 30 галузевих програм. Головною і узагальнюючою є Програма соціально-економічного розвитку. Про її виконання та реалізацію передбачених нею заходів за минулий рік доповів сьогодні, 06 березня 2013 року, під час засідання виконавчого комітету заступник міського голови Петро Закусило.

Понад 230,5 млн.грн. спрямовано у 2012 році на реалізацію заходів та проектів, визначених у Програмі соціально-економічного розвитку міста, – інформував Петро Закусило.

Зокрема, за рахунок частини цих коштів добудовано та введено в експлуатацію музичну школу по вул. Михайлівській, інфекційне відділення дитячої міської лікарні, проведено капітальний ремонт спортивної школи №2, чого не проводилося десятки років. У минулому році відкрито центр соціальної реабілітації для дітей-інвалідів, в результаті чого 54 дитини отримують послуги з реабілітації. До цих закладів за рахунок міського бюджету та залучених коштів благодійників придбано нове обладнання, сучасне устаткування. Заклади охорони здоров’я у минулому році благодійно отримали 2 реанімобілі, придбано медичного обладнання на суму 1,5 млн.грн.

У 6 закладах освіти проведено капітальні ремонти приміщень, у всіх проведено поточні ремонти, а також ремонти дахів, фасадів, котелень.

У сфері дошкільного виховання – також позитивні зрушення. У минулому році відновлено роботу 6 груп у дитячих садочках, чим збільшено потужність закладів на 120 місць.  Продовжується проект заміни віконних блоків на сучасні склопакети. Замінено майже 2,5 тис. вікон.

Капітально відремонтовано дитячу спортивну школу №2. Школи міста забезпечуються сучасним спортивним інвентарем.

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare